Вибори президента

27 жовтня в Костянтинівському НВО №1 "Таврія"відбулися вибори президента шкільного самоврядування. Серед кандидатів були: Олійник Аліна (9-А клас), Гетьманська Анастасія (9-А клас), Бєлікова Валерія (10-Б клас), Джоков Павло (10-А клас) та Квасов Максим (11 клас). Впродовж двох тижнів кожен з них готував свою програму, за допомогою якої вони переконували учнів, що саме він є гідним представником звання «Президент гімназії».

Учні 5-11 класів та вчителі змогли віддати свій голос за певного кандидата, який, на його думку, зможе впоратися з роботою президента. Вибори були таємними, виборчі бюлетені вкидали до спеціальної закритої скриньки.

В нелегкій боротьбі, зі значним відривом від суперників, перемогу отримавКвасов Максим.З чим його вітає учнівський та педагогічний колективи.Бажаємо плідної праці та успіхів в організації роботи шкільного учнівського самоврядування!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Фотогалерея

Костянтинівське районне навчально-виховне об'єднання "Гімназія - Мала академія наук №1 "Таврія" Костянтинівської сільської ради Мелітопольського району Запорізької області

72364, Запорізька область, Мелітопольський район, с. Костянтинівка, вул. Шкільна, 147

Телефон(0619) 44-12-71

Дата останньої зміни 18 Січня 2024

Цей сайт безкоштовний!